Forum » BLOODLINE.EU » General » unserem charakteristischen


unserem charakteristischen
Banning
Haudegen
Posts: 587
# 29.10.2020 - 03:02:25
    quoteAls je nieuw bent in de wereld van reproductie vintage, wil ik je eerst van harte welkom heten. Alles is hier echt redelijk geprijsd en super flatterend, dus je bent in goede handen. Als je zin hebt in een jurk in de stijl van de jaren 50 of 60, maar zonder het gedoe of het Homecoming Kl?nningar prijskaartje, ben je hier op de juiste plek.

Lindy Bop is een geweldige plek om te beginnen - het is goedkoop, het is schattig en ze hebben de maten 8 - 26. De foto's doen ze niet altijd goed, dus het is de moeite waard om ze een voor een met een redelijk open geest te bekijken. Zelfs als je je jurk ergens anders koopt, als je voor een jurk gaat met een halflange cirkelrok, ??heb je een petticoat nodig, en Lindy Bop kan op die afdeling qua prijs niet worden verslagen. Je kunt kiezen voor klassiek wit, of zelfs voor een vleugje kleur om je outfit net dat beetje extra te geven.

The Pretty Dress Company heeft geen speciale trouwjurkencollectie, maar ze hebben een aantal geweldige jumpsuits als dat je tas is. Als je je repro-vintage wat traditioneler vindt, bekijk dan de Fatale-collectie - prachtige off-shoulder jurken in verschillende Avondjurken Hasselt lengtes, stijlen en kleuren (de jurk hierboven is de Fatale Prom Dress in Ice Blue).

Deze regel over het volume van de stof in de stijl is van toepassing op ELKE plek waar je er strak uit wilt zien; voeg daar geen knoestig volume toe.

Als ontwerper verwerp ik de ontwikkeling van nieuwe stijlen die alleen goed waren voor lang en dun. Lange, dunne klanten hebben veel stijlkeuzes. Op een paar uitzonderingen na concentreer ik me bij Whirling Turban op het gebruik van de kneepjes van het oog zodat het aangenaam op en neer over het lichaam beweegt, en op kenmerken die de taille zo smal mogelijk laten lijken ter ere van een heerlijke, vrouwelijke ronding.

Flatterende theelengte kledingstijlen voor een meisje met rondingen
Veel vintage jurken kunnen een theelange trouwjurk inspireren. Maar hier is de uitdaging: een stijldetail dat je misschien erg interessant vindt, is misschien niet het detail dat de bochtige meid het meest flatteert.

Ken eerst de regels en beslis dan of je ze wilt overtreden. Maar breek ze niet onbewust en ga voor een theelange trouwjurk met een stijl die je misschien leuk vindt, maar waardoor JIJ er misschien niet op je best uitziet. Een jurk die misschien goed past, maar je kunt er misschien nog beter uitzien zonder een pond te verliezen! Het draait allemaal om verhoudingen en de stroom van het oog.

Laten we eerst duidelijk zijn: niemand hoeft een bepaalde maat koekjesvorm te hebben en iedereen kan er mooi uitzien! Maar er zijn details en lijnen die ervoor zorgen dat het oog op een aangename manier beweegt en die met voordeel kunnen worden gebruikt, en het omgekeerde is zeker waar (yipes!)

Regel # 1: horizontale lijnen zijn niet je vriend! Hak jezelf niet in stukken! Help het oog op en neer te stromen. Stop het op en neer stromen van het oog zo min mogelijk met horizontale lijnen.

Illustratie van het punt. Ziet deze theelange trouwjurk hieronder er niet super schattig uit, en wat een geweldige manier om de persoonlijke touch van je favoriete kleur toe te voegen, toch?

Eierschaalwit, diamantwit en ivoor zien er misschien allemaal hetzelfde uit, hoewel ze elk een ander kenmerk in de bruid naar voren brengen. De kleur van je jurk hangt af van je persoonlijke stijl. Bij het kopen van je jurk hebben de meeste jurken veel kleurvariaties. Gewoonlijk kunnen de onderrok en de bovenste laag van de jurk contrasterende kleuren hebben om de Vestidos de Fiesta Valencia details van het kant of kralen te laten zien. De kleuropties zijn een gemakkelijke manier om de jurk uniek te maken. Veel bruiden kiezen ervoor om kleuraccenten in hun trouwjurk te integreren. Dit omvat gekleurde jurken, in tegenstelling tot wit of ivoor. De meer modieuze bruiden willen een avant-gardistische look voor hun grote dag. De bruid van vandaag kan alles in het gangpad dragen en er toch tijdloos uitzien!

Deze stijl hierboven heeft elk mogelijk horizontaal detail ge?limineerd, vooral van de taille en het middenrif. Dit houdt het oog op en neer over het lichaam en elimineert 15 pond zonder een kijkje in de sportschool. Door die taille of middenrif horizontale detaillering achterwege te laten, lijkt de taille veel kleiner en trekt het oog naar de buste en schouder, de zoom van de jurk en schoenen en natuurlijk je mooie Lange Galajurken gezicht. Je kunt veel plezier beleven aan accessoires met een mooie ketting, een fascinator in je haar of een mooie sluier, een gekleurde petticoat, gekleurde schoenen en / of je boeket dat een puntje contrast en een vleugje kleur cre?ert.

De regel voor horizontale lijnen kan van toepassing zijn op de gekleurde petticoat: om het oog op en neer te laten stromen, laat je gekleurde petticoat gewoon uit je rok 'gluren' - maak geen sterke, brede, contrasterende horizontale lijn door er 2 of 2 te hebben. 3 inch petticoat zichtbaar aan de onderkant van je rok.